13 martie 2010

Tune Review: Dash Berlin feat Emma Hewitt - Waiting

Desi trebuia mai demult sa fac acest review, abia acum i-a venit randul.Dash Berlin, pe numele lui adevarat Jeff X. Sutorius, este un talentat DJ olandez. Acesta si-a descoperit pasiunea pentru muzica electronica, mai precis trance, inca din perioada adolescentei fiind inspirat de artisti pioneri la acea vreme in ale trance-ului precum Sven Väth, Oliver Lieb sau Sander Kleinenberg reusind in scurt timp sa-si creeze un stil propriu inovativ. La debutul carierei de Dj, Dash mixa oriunde, petreceri private, mall-uri sau petreceri ilegale in diverse depozite. Dash a devenit Dash Berlin dupa ce a mixat la cunoscutul eveniment international Love Parade, fiind impresionat de numarul de oameni prezenti la parada ce a avut loc in Berlin (peste 1 milion de persoane). Cel care l-a descoperit si l-a lansat in "lumea buna" a muzicii electronice a fost Armin van Buuren, acesta din urma fiind impresionat de stilul inovativ al lui Dash.

Prima piesa lansata pe piata a fost "Till The SkyFalls Down" realizata in colaborare cu Armin van Buuren si prezenta pe arhicunoscutul album al lui Armin, "Universal Religion" lansat in 2007. Apoi piese precum "Man on the run" (realizata in colaborare cu artisit de la casa de discuri Armada precum Cerf, Mitiska & Jaren) piesa cu care s-a bucurat de distinctia ‘Best Trance Track’ la gala anuala Trance Awards.

In 2009, Dash Berlin reuseste sa lanseze primul sau album intitulat "The New Daylight", albumul continand piese precum
"Till The SkyFalls Down", "Man on the run", "Never Cry Again" sau "Waiting".

Si cum am ajuns in sfarsit la piesa "Waiting" ce face obiectul review-lui de astazi, sa o analizam un pic.
Piesa este realizata in colaborare cu artista de origine australiana Emma Hewitt
. Piesa este cel de-al 3-lea extras de pe albumul de debut al lui Dash Berlin, "The New Daylight", si totodata cel de-al treilea hit.
Piesa apartine genului trance cu influente progressive. Stilul "futurist" al lui Dash se imbina perfect cu vocea extraordina a Emmei. O adevarata piesa trance, plina de energie si cu un sunet clar, numai buna de ascultat la drum lung in masina. Si totusi, pe langa energia unei piese trance, aceasta melodie are si parfum de romantism, vocea calda a Emmei Hewitt si versurile evidentiind acest lucru.

versuri :

Your memory remains
I breath it closer
I swear that I still feel you near
The cool wind is taking over
Its taking over
So far away
Youre gone so long
Ohh and Im waiting
Haunted by your grace
You know Im falling
So cool without you
Always in my mind
I hear you calling
I hear you calling

So far away
Youre gone so long
Ohh and Im waiting

The cool wind is taking over
Its taking over
So far away
Youre gone so long
Ohh and Im waiting
Till that day
I take you home
Know that Im waiting

Know that Im waiting
So far away
Youre gone so long
Ohh and Im waiting...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea...