25 noiembrie 2008

Radio Trance Romania

Cati dintre voi ati auzit de Radio Trance Romania? Eu unu am dat intamplator peste el, navigand pe un forum ce avea ca tema muzica electronica. Ce am aflat despre acest radio? Am aflat ca emite numai online pe site-ul www.radiotrance.ro, ca difuzeaza genuri muzicale din sfera Electronic Dance Music, mai exact subgenurile muzicii Trance. Transmit atat emisiuni realizate de DJ romani adepti ai muzicii trance, cat si emisiuni cunoscute ale unor Dj din strainatate .
Radio Trance le da sansa DJ-ilor romani de a se promova, difuzand mixuri-le acestora, sau mai mult , oferindu-le sansa de a avea propria lor emisiune .
Asadar e bine de stiut ca genul Trance in Romania este din ce in ce mai puternic sustinut.

2 comentarii:

  1. Multumim pentru promovare si pentru faptul ca ne ascultati. La randul nostru vom incerca sa promovam acest gen de muzica in Romania. Facem asta de mai bine de un an de zile si vom continua cu acelasi entuziasm, pentru ca iubim muzica electronica.

    Staff-ul Radio Trance.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare super ca la noi exista un asemenea radio. In general, genul acesta muzical este foarte prost reprezentat la noi. Si de asemenea imi pare bine ca acest blog il promoveaza.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea...